Admin Admin
| Konu: OK! Magazine Röportajı Ptsi Haz. 08, 2009 12:12 pm | |
| Ne zaman küçük kız çok sevinç almak gibi bir Rockstar olduğunu hissediyorsun? Dürüst olmak gerekirse, bu yaz bir ilgisi yok gibi bir şey olsun. Benim karakter Edward olan mükemmel adamın temsili için heyecanlıyız.
Has ün ile anlaştılar? Bu amaçla değil bir olgudur ve benim beyin bu işlem tamamlanmadı. Her zaman bir şeyi çok tuhaf bir tuns için fanlar bakın. Meksika ise, İtalya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde nerede teşvik edildim. İnsanlar tepki verdi ve bağırır Sadece fikir için kullanılan alıyorum.
Herhangi bir garip hayranıyım anecdotes? İşte kızlar benim arabaya sol küçük notlar, benim dairem dışında bir grup oldu. Bir ilk notlar dedi: "Ben garip değilim, ama lütfen beni ara." Ertesi gün notu şöyle dedi: "Beni ihmal etmeyiniz" ve bir sonraki gün "Kendimi öldürmek için beni! Görmezden eğer tutmak (ama tamam garip değil mi?)" Olacak dedi.
Nasıl Edward rolü için hazırlık yaptı? Çünkü böyle eğlenceli bir vampir için stil var olacağını düşündüm bir neden olmadan James Dean's Asi benim performansa dayalı. Biraz tüm vücut dili değişti, bir çok koştum, iki saat için iki ay kutusunda uygulanan ve dürüstçe ben uyacak kadar hiç söyleyebiliriz. Işin tuhafı, Ben spor iyi hiç.
[b] Nasıl Kristen Stewart ile ilişkisi vardı? Şaşırtıcı, ve Kristen ilk darbe ona telefon numarasını ona sor etmektir. Ama sonra kendimi bu ekranda ne var% 90 hareket ve şeyleri yapmak hatırlamak zorunda. Onu bu karakter yaratma süreci çok memnun oldum. Biz sahneleri ve bir sonraki gün görünümü puan savunmak da bahsediyorum bütün gece geçirmek olacak. Bu yaratıcı enerji bize çok özel bir bağ var yaptı.
Ne kimin hangi bir genç kız seducing olduğunuz film ilanını görmek velilere ki? Bunlar göz önüne alınarak bu vampirlere seks olamaz tutmalı. Bu tema çok anne-babalar için kitaplar çünkü orada oruç yatan bir mesaj ve ne kadar önemli önemlidir. Ben de bir rol modeli tür Bella bir karakter çünkü hassas ve tutkulu düşünüyorum. , Twilight konusu içerik oldukça zararsızdır, dürüst olmak.
Ne bir genç olarak gibi mi? Ben sinemaya gitmek için sevdim. Ben filmlerin ton gördüm. Ben de çok yazmak için kullanılır. Kendimi bir yazar olarak.
Bu doğru bir kıyafet değiştirmek için nefret mi? Evet, nadiren yaparım. Ben kot bu temiz eşleştirmeniz taktım bu röportajda, fakat için anlar edilmiştir Hatta kendi kokusunu can't stand edildi.
Bu sizin ya da bir gelenek mi? Sadece ben bu şekilde çok az sayıda kıyafet var. Ve her zaman, bu yüzden onu yıkamak için hiçbir zaman seyahat ediyorum. Bu yüzden bu söylüyorum bes nedir?
Nasıl saçını yapmak için yönetmek kadar böyle standı? Bu bende yatak dışında haddelenmiş gibi var. Sadece yağ's. Sadece mi?, Hiç bu yıkama değil.
Sırasında bir çocukken duş size travma bir tür gidelim mi? Babam benim saç fırçası ve bundan nefret sevdim bu. Bu benim kişilik nasıl parçası komik Saçımı ile çok şey vardır.
Sizin odasi açıklayın. Bende 10 oldu ailemin evinde Benim odasi fazla değişmedi. Ama oda nerede şimdi çok iğrenç uyku. Çok sıhhi olmayan. Bir serseri gibi orada yaşıyor. Bu bir hayvan's kafesi gibi.
Zaman kapalı Ne yapmalıyım? Ben, ben, ben bütün müzik türlerini oynamak okumak film izlemek. Dürüst olmak gerekirse, ben çok ilginç değil.
Ne kız türünüze nedir? Ben, benim zevke her zaman değiştirmek bilmiyorum. Kim için zor olduğunu çılgın kız severdim. Ama artık. Şu anda özel bir türü yok.
Kimseyi çıkıyor musunuz? Hayır, hemen şimdi film teşvik ediyorum.
Leonardo DiCaprio gibi oyuncu gençler tarafından adored çünkü artık onun yerini alır seni birlikte geldi, memnun olduğunu söyledi. Vay canına! Bu gerçekten serin. Bunu bilmiyordum. Tüm diğer genç oyuncular arasında en iyi kariyer vardı's. Ben kariyer Bu tür var istiyorum.
Gerçek hayatta, bir kız ile onu korumak için kalmak ki? Eğer herkes onu korumak için bana ihtiyacı var, söylerim. Ama karakter aksine, ben hiç aşırı değilim.ÇEVİREN :ADMİN | |
|