TW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tw

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bir Alman basınına vermiş olduğu röportaj;

YazarMesaj
Admin
Admin

Bir Alman basınına vermiş olduğu röportaj; Empty
MesajKonu: Bir Alman basınına vermiş olduğu röportaj;   Bir Alman basınına vermiş olduğu röportaj; I_icon_minitimePtsi Haz. 08, 2009 12:01 pm

Bir Alman basınına vermiş olduğu röportaj; 05_robert_pattinson
S: Nasıl bir uyuşturucu bağımlısı bir sorrounding ile anlaşma yapmak?

RP: Bu bir yaz için bir günlük rutin oluyor. Hala stres ve yorucu dolu ama aynı zamanda gerçekten ezici at. Eğer insanlar bu büyük crouds ortasındaysa, ve adınız çığlık olduğunu size herşeyi hakkında kontrolü kaybetme olduğunuz hissine kapıldım her yönde çekilmiş olan idi. Bir garip hissediyorum, ama ben ** için kullanılan almak

S: Senden daha bir süperstar gibi hissediyorum? Don't you eğleniyoruz musun?

RP: Hayır, çünkü benim işim olarak görüyorum. Daha önce bir çok farklı değil benim canlı gizlidir. Ben sevdim olduğunuz aynı şeyleri hala seviyorum. Değiştirilmiş olan tek şey, ben her yerde fark almadan gitmek değildir. I sürecinde olduğu için alıyorum.

S: başarı bu Twilight getirmiştir bu büyük miktarda bekliyor mu?

RP: Hiç Bu benim ilk Amerikan filmi oldu. Biz bunu bu küçük bütçeli film olduğunu düşündüm başladı ve hiç bir fikrim nasıl büyük o bile iken çekim için gidiyordu vardı. Sadece o tüm histeri whent ay sonra nasıl bu büyük fark başladı film bittiğinde başladı.

S: Bu başarı açıklıyorsunuz? Neden insanlar vampirlere seviyorum?

RP: Bu fazla bir vampir hikayesi olduğunu düşünüyorum. Bir çok yakın kişisel ve özel bir hikayedir. Burada pek hikayeleri bu ciddi bir şey olarak genç hayatı tasvir bulunmaktadır. En hikayeleri gençlere çok değil, bir şeyler ciddi yapılması gereken boş olarak bulunmaktadır. Twilight yapmak değildir. Tüm Irony ve cynism olmayan genç yaşam gösterir ve ciddi sorunlar ve gençler duyguları alır.

S: Sen Edward bir çok seksi vampir's portraying vardır?

RP: Evet Yönetmen Catherine Hardwick kısmen bu bana yardımcı oldu. Bu üzücü, depresif karakter olarak rol planlıyordu. Bak: Bu adam 100 yıllık olduğunu ve onu yaşamak için bir neden what-so-hiç olduğunu düşünmektedir. Başbakan İçgüdülerini yayında değil ve aslında onun ile sorrounded olan insanlar ile uyumlu değildir. Bu yüzden arada bir çok depresyon gibi benim karakter oynadı's. Catherine Than "mı yapmak değil, bu görünmüyor çok çekici ve beni daha çok güven verdi ve beni görmek için ve farklı bir noktadan görünümünden karakter oynamak yardımcı söyledi.

S: Bir sonraki 3 filmler için giriş mi zaten?

RP: 2 daha fazla giriş yaşıyorum

S: Cedric Harry Potter ve Edward gibi çok sık trajik karakter oynamak. Sence bu tür roller için döküm almak nedeni nedir?

RP: Belki insanlar beni (gülmek) zarar görmek istiyorum. Hiçbir fikrim nedenle, şimdiye kadar oynadıkları ancak bugüne kadar her karakter bir şekilde bu trajik kusur oldu No. Ben o tür şeyler gibi.

S: hala Daniel Radcliffe temas mısın?

RP: Hayır. O sürekli çalışıyor ve İngiltere için yaklaşık bir yıl değildir. Ama biz arkadaşız demektir ve çok güzel bir adamdır.

S: Bir sonraki film olarak genç Dali Savador olan iki cinsel olduğunu göster. Sorunları böyle bir rol oynamaya var mı?

RP: Bu garip bir şey oldu ve bu film bir adam öpmeye yeni. Ama çok fazla (gülmek) eğlenceli oldu. Ama Dali biseksüel arama değildir. O değil tüm nevroz Çok çelişkili ve çelişkili kişi olduğunu cinsiyet ile ilgili, onun cinsellik gibi onun duyguları ile eşeysiz oldu.

S: Neden bu rol seçtin? Size size yeni resim teenidol olarak almak istiyor mu?

RP: Ben Dali filmden önce Twilight yaptığını yaptım. Ben veya bir resim değiştirmek için bir başka kazanmaya çalışmayın. Çünkü dosya çok ilginç olduğunu ben rol oynadı. Ben görüntü veya geleceği düşünmek vermedi.

S: Bu büyük bir approar zaman ve Edward oynamak da çok taraftar buna karşı olduğunu duyuruldu! Nasıl hissediyorsun yaptığını ve nasıl idare mi?

RP: I tür oldu bekleniyor. İnsanlar belirli düşünce ve beklentileri vardır. Bunlar, mükemmel bir insan ve tabii herkes nasıl mükemmel bir adam gibi görünüyor farklı bir fikir olarak Edward bakın. Sonunda size herkes zaten ben gerçekten ve rahatsız didn't Sadece iş ben iyi mi lütfen değildir.

S: Neden tüm insanlar seçilen sen? Ne düşünüyorsun?

RP: Catherine Hardwick ve Kristen Stewart da bulunan ben tek kişi bu güçlü emin kahraman olarak tasvir Edward çalıştığınızda didn't oldu işitme söyledi. Çünkü bu bir karakter olarak oynamaya çalıştım kırık deseperate nasıl Onu gördüm. Belki de bu yüzden oldu.
S: Bu film için çok hangi müziği üzerine özellikli 2 şarkı kaydedildi. Bir Rockstar olarak bir kariyer planlaması mı?

RP: Artık değil. Bir yıl önce benim bir arkadaşım bu şarkı yazdı. Geri daha Ben hareket vazgeçmeyeceğini ve müzisyen olarak çalışıyorum ama sonra film Dali ve sonra Twilight kısa bir süre sonra ve Twilight çok büyük oldu geldi düşündüğü. Ben bir müzisyen olarak benim çocukluk hayali ve yukarı vereceğim yaşıyorum şimdilik hareket devam düşünüyorum.

ÇEVİREN :ADMİN
https://twilightturk.yetkin-forum.com

Bir Alman basınına vermiş olduğu röportaj;
1 sayfadaki 1 sayfası